Entisöinti

Osa- ja täysentisöinnit harrasteajoneuvoihin
Vanhan ajoneuvon entisöinti ei ole huokeaa eikä helppoa. Siinä ei voi kiirehtiä, eikä sitä voi antaa tehtäväksi kenelle tahansa. Entisöinti edellyttää tekijältään ammattitaitoa ja huolellisuutta, sekä arvostusta omaa työtään kohtaan.

Triangle Motor Co:ssa nämä perusasiat ovat kunnossa. Henkilökuntamme on ollut alalla jo pitkään, ammattitaito on huippuluokkaa ja motivaatio korkealla. Olemme pystyneet löytämään parhaat alihankkijat, jotka ymmärtävät haluamamme laatutason. Me pystymme toteuttamaan vaativimmatkin entisöinti- ja kunnostustyöt. Suuri osa entisöinnin työvaiheista tehdään omissa tiloissamme.

Meillä onnistuvat mm. vaikeiden lasikuituosien korjaus, ajovalojen heijastepintojen uusiminen, lakattujen puuosien entisöinti ja värisävyjen muuttaminen. Vuosien osahankinta on luonut laajan varaosatoimittajaverkon ympäri maailmaa.

Lue lisää entisöinnistä!

Modifiointi

Ajoneuvojen modifioinnit ja modernisoinnit

Toteutamme autoihin rajujakin muutoksia. Moottorien vaihdot ja alustapäivitykset ovat meille arkipäivää. Teemme paljon myös modernisointeja, jolloin autoon vaihdetaan osia nuoremmasta mallista. Yhdistämällä menneen ja nykypäivän hyvät puolet, saadaan aikaiseksi unelmien auto. Koska ymmärryksemme modifioituja autoja kohtaan on korkealla, huollamme, viritämme ja rakennamme myös kilpa-autoja ja muita erikoisajoneuvoja.

Sähköiset ohjaustehostimet ja Pertronix-sytytysjärjestelmät klassikkoautoihin

Kysy lisää – vastaamme mielellämme ja autamme sinua tekemään ajoneuvostasi entistäkin paremman!

Ville Pihlava
puh. +358 50 512 7220

Korjaamo

Huollot, korjaukset ja ylläpidolliset työt
Huollamme kaikki harraste- ja klassikkoajoneuvot merkkiin ja malliin katsomatta. Varsinkin pienet työt saamme tehtyä nopeasti ja lyhyellä varoitusajalla. Teemme myös haluamanne lisävarusteasennukset osahankintoineen, sekä modernisoinnit suunnitteluineen ja katsastuksineen.

Tarjoamme esimerkiksi seuraavanlaista täyden palvelun pakettia:

 • Ajoneuvojen kuljetukset
 • Kausi- ja vuosihuollot
 • Kuntotarkastukset tarvittavine remontteineen
 • Talvisäilytykset lämpimissä ja vartioiduissa tiloissa akkulatauksineen

Verhoomo

Ajoneuvojen verhoilutyöt

Autojen penkkien, sisustojen ja tavaratilojen verhoilut syntyvät ja korjaantuvat kauttamme. Materiaalien kohdalla asiakas saa itse valita käytetäänkö alkuperäisen kaltaista, vai juuri asiakkaan toiveiden mukaista suunnittelua ja materiaalia.

Myös avoautojen kattojen valmistus ja asentaminen onnistuu kauttamme ammattitaidolla ja kokemuksella. Jopa vaikeat 1900-luvun alun monikerroksiset avokatot hoituvat tarvittaessa!

Verhoilutöidemme laatu on erittäin korkea.

Peltityöt

Peltityöt ruostekorjauksista mittaviin muutostöihin

Peltikorjaamossamme hoituvat niin lommojen oikaisut, kuin ruostekorjaukset tai vaativammat muutostyötkin. Käytämme laadukkaita korjauspeltejä, silloin kun niitä on saatavilla. Kun korjauspeltejä ei ole saatavilla, valmistamme tarvittavat osat itse käsityönä.

Hiekkapuhallamme ruosteet ja hitsauskohdat. Tämä antaa hyvän pohjan kestävälle pintakäsittelylle.

Puutyöt

Puutyöt korikorjauksista sisustan listoihin

Valmistamme puuosat peltikorjaamon välittömässä läheisyydessä käsityönä. Käytettävät puumateriaalit, naulat, ruuvit ja liimat valitaan oikein auton mukaan. Näin mahdollistamme osien virheettömän yhteensopivuuden, sekä korkean laadun kustannustehokkaasti.

Puuosat sovitetaan paikoilleen ja kiinnitetään oikein liitosmenetelmin asianmukaista pintakäsittelyä unohtamatta. Korjaamme myös sisustan puuosat ja tarvittaessa valmistamme uudet.

Maalaamo

Kauttamme hoituvat myös laadukkaat maalaustyöt

Täysentisöinnin yhteydessä puretun auton osat käsitellään erikseen, konehuonetta ja tavaratilaa myöten. Hyväkuntoisen yksilön kohdalla pelkkä ylimaalaus saa auton uudelleen eloon.

Kokonaisuuden kruunaavat vielä siveltimellä maalatut pinstriping-raidat ja -kuviot. Teemme töitä myös vakuutusyhtiöille, kuten kolarikorjauksia, osanvaihtoja ja paikkamaalauksia.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ville Pihlava
puh. +358 50 512 7220

Kromaus

Korkeimman laatuluokan kromaukset kauttamme
Virheettömästi kromatut osat viimeistelevät ajoneuvon. Korkean laatuluokan kromaukset saavutetaan yhteistyökumppanimme vankan kokemuksen ja ammattitaidon kautta. Kromauspalvelumme kautta onnistuu niin sinkkipainevaluosien kuin tavallisempienkin osien kromaus.

Työvaiheet:

 • Vanhan pintakäsittelyn poisto (maali, kromi, nikkeli, kupari)
 • Kappaleen vaurioiden korjaus
 • Niin sanottu Flash-kuparointi (n. 10 sekuntia)
 • Paksu happokuparointi (20 min – 8 h kappaleesta riippuen)
 • Hionta
 • Kiillotus
 • Niklaus (n. 30 min)
 • Kromaus (n. 5 min)

Kuparointi ja hionta toistetaan niin monta kertaa, että kappale on pinnaltaan virheetön. Laadukasta lopputulosta haettaessa, tämä on kaikkein tärkein työvaihe. Kuparointi parantaa ratkaisevasti kromauksen säänkestoa.

Kaikki kromauksen työvaiheet tehdään täysin käsityönä.

Säilytys

Autosi talvisäilöön?
Mikäli tarvitset autollesi laadukkaan säilytystilan, ota yhteyttä meihin! Säilytystilamme sijaitsevat Alastarolla ja tarvittaessa huolehdimme myös ajoneuvosi kuljetuksesta.

Säilytyshinta: alkaen 85 € / kk (sis. alv).

Autojen osto ja myynti

Autamme auton hankinnassa
Pystymme hankkimaan juuri haluamasi auton yhteistyökumppaniemme kautta. Mikäli et löytänyt mieleistäsi unelma-autoa listaltamme, kerro toki meille millainen haluamasi kohteen tulisi olla. Pystymme ostamaan myös hyvin haluttuja keräilykohteita, jotka eivät koskaan päädy julkiseen myyntiin.

Hoidamme tarvittaessa myös sertifioidun ajoneuvon tarkastuksen ennen ostoa. Tästä puolueettomasta ja kattavasta tarkastuksesta saat tarvittaessa myös 36-sivuisen raportin sekä arviokirjan. Manner-Euroopan alueella tarkastuksen voi suorittaa esim. Classic Data, joka antaa raportin joko suppeana tai laajana.

Ostamme autoja
Etsimme mm. seuraavia autoja: Audi Quattro, BMW M1, BMW 3,0 & 2,5 Cs & Csi, BMW 850 Csi & M, Fiat Dino Spyder, Bugatti EB 110, Ferrari F 40,Ferrari Testarossa, Ferrari 512 Berlinetta Boxer, Ferrari 308 ja 328 GTB, Ferrari 550 Maranello, Jaguar E-Type Coupe Series 1, Jaguar E-Type Roadster Series 1, Lancia Delta Integrale, Mercedes-Benz 190 SL, Volkswagen Samba BUS. Olemme myös kiinnostuneita mm. Alfa-Romeo-, Lamborghini-, Lancia- ja Maserati-klassikoista.

Tarjoukset vastaanottaa Risto Paunonen puh. +358 40 900 6030

Muista myös Triangle Motorin vuotuinen harrasteajoneuvojen huutokauppa!

Terra Gas -palvelupiste

Terra Gas -kaasuautopalvelut meiltä
Olemme Terra Gas -palvelupiste ja meillä hoituvat myös kaasuautojen muutos- ja huoltotyöt. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Lue lisää Terra Gas -palveluista »

Muutostyöesimerkki: https://www.trianglemotor.com/projektit/kaasuautomuunnos…-gas-fuelled-car/

puh. +358 50 512 7220
trimoco(a)trianglemotor.com