Harraste- ja klassikkoautojen huutokauppamme
pidetään lauantaina 28.5.2022 klo 14:00 yhteistyössä Copartin kanssa.
Samana päivänä, ennen  huutokauppatapahtumaa, alkaen klo 10, on korjaamollamme avoimet ovet, mikä antaa viimeisen mahdollisuuden tutustua huutokauppakohteisiin.
Kohteisiin pääsee tutustumaan jo aiemminkin ke 18.5. sekä ke 25.5. klo 12-14.Kohteet sijaitsevat muutamaa yksilöä lukuun ottamatta omissa tiloissamme Alastarolla ja huutokauppaa voi seurata paikan päällä, mutta huudot annetaan ja vastaanotetaan Copartin järjestelmien kautta. Osallistuminen on näin ollen mahdollista mistä vain, kunhan olet Copartin aktiivinen jäsen ja käytössäsi on toimiva verkkoyhteys sekä tietokone tai mobiililaite.Copart Suomi Oy on ajoneuvorealisointiin erikoistunut palveluntarjoaja, joka myy vakuutusyhtiöiden, autoliikkeiden, yksityisasiakkaiden sekä muiden toimeksiantajien ajoneuvoja huutokauppansa kautta jäsenilleen. Copart Suomi kuuluu kansainväliseen Copart Inc -konserniin, joka on yksi maailman suurimpia ajoneuvojen verkkohuutokauppaoperaattoreita.

Copart-huutokaupat
Copart Suomi järjestää huutokauppoja säännöllisesti joka viikko huutokaupaten satoja kohteita. Huutokaupoissa on kaikkea henkilö- ja pakettiautoista aina moottoripyöriin ja veneisiin. Katso huutokauppakalenteri ja tällä hetkellä myynnissä olevat kohteet.

Huutaminen huutokaupasta
Copart Suomen Perus- ja Premium-jäsenet voivat huutaa ajoneuvoja huutokaupasta. Huutaminen edellyttää voimassaolevaa jäsenyyttä ja suoritettua tunnistautumista. Voit osallistua huutokauppoihin verkkosivuillamme  tai Copart-huutokauppasovelluksen kautta (löydät ilmaisen sovelluksen sovelluskaupasta nimellä Copart – Salvage Car Auctions).

Perus-jäsenyydellä voit huutaa kerralla enintään kolmea huutokauppakohdetta ja enintään yhteensä 30 000 euron arvosta. Jos olet huutamassa arvokkaampaa tai useampaa kohdetta, niin valitsethan Premium-jäsenyyden (ostovoima 10 kohdetta / 200 000€), jonka mukana saat myös muita jäsenetuja. Lue tarkemmat tiedot jäsenyyksistä.

Etkö ole vielä rekisteröitynyt Copartille?
Pääset rekisteröitymään kätevästi suoraan verkkosivuilta 3 helpon vaiheen kautta:
1. Luo jäsentili täyttämällä rekisteröitymislomake.
2. Valitse haluamasi jäsenyys ja maksa jäsenmaksu. Jäsenyys on voimassa vuoden.
3. Tunnistaudu. Syötä henkilötunnuksesi myöhempää vahvaa tunnistautumista varten tai liitä kopio virallisesta kuvallisesta henkilötodistuksesta.

Oletko rekisteröitynyt, mutta sinulla ei ole voimassa olevaa jäsenyyttä?
Pääset päivittämään jäsenyytesi kirjautumalla osoitteeseen Copart.fi ja ostamalla valitsemasi jäsenyyden. Jäsenyys on voimassa vuoden.

Voimassa olevalla Perus- tai Premium-jäsenyydellä pääset osallistumaan kaikkiin muihinkin Copartin huutokauppoihin! Huutokaupoista löydät monipuolisesti erilaisia ja kaikenkuntoisia ajoneuvoja.
Suoritathan rekisteröitymisen ja jäsenyyden aktivoinnin ajoissa, jotta pääset osallistumaan huutokauppaan. Copartin asiakaspalvelu auttaa mielellään rekisteröitymistä ja jäsenyyttä koskevissa kysymyksissä info@copart.fi tai puhelimitse p. 040 177 6000 arkisin klo 9-17 ja myös lauantaina 28.5. klo 12 alkaen aina huutokaupan loppuun asti.

Onnea huutokauppoihin!

Klassikkoautojen huutokauppalistaus